Tehnički kutak > Blokade

El.blokada na Zip 50 4t

<< < (2/5) > >>

ZiP_93:

--- Citat: bruno46 - 17 Lipanj, 2009, 09:34:39 ---ma zanimalo me postoji li za ugraditi el.blokada za zipa zbog tehničkog. a usput koliko vam ide zip kad mu režete cdi i skinete el.blokadu??????

--- Kraj citata ---
postoji za ugraditi...cak sam vidio na njuskalu da prodaje neko,nije cak ni skupa...evo naso sam ti link http://www.njuskalo.hr/oglas433644 sam kaj je problem kaj je za dvotaktne skutere ali pogledaj si mozda se da nes sredit...a bez el blokade odn sa rezanjem cdi-a ide oko 70,barem meni,nekima i 80 sve ti to ovisi,najbolje ti je staviti vecu diznu,neki malo protocniji spuh,i lakse rolice,reko mi je jedan lik za 4.3g rolice,pa probaj sa njima,dobijes na startu al dobra je i krajnja....pozz

juric_16:
rolice od 4.3 grama su prelagane krajnja granica na zipu je 5 grama sve ispod prevrtava

ZiP_93:

--- Citat: juric_16 - 17 Lipanj, 2009, 12:52:36 ---rolice od 4.3 grama su prelagane krajnja granica na zipu je 5 grama sve ispod prevrtava

--- Kraj citata ---
hvala kaj si mi rekao za to jer bi ja nadobudna budala stavio... imas mi kaj za preporucit kaj da stavim za start bolji,mislim kolko grama...?

juric_16:
stavi 5 grama ili malo teže 5.1 ili 5.2 puno bolji start ćeš dobit i puno lakše održava krajnju

Paxi:
Koju žicu na CDI-u treba prerezat. Našao sam post, kako je pisalo tako i napravio ali motor nije htio upalit. Šta treba uradit ???????? :icon_scratch: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju