Tehnički kutak > Blokade
El.blokada na Zip 50 4t
ZiP_93:
mozda se kasno ukljucujem...i ne znam na sta tocno mislite pod tih 80 ali meni ako je neka ravnica tipa u Zg-u Svetošimunska nabire preko 70 nes sitno negdje di je sitnija ali fkt lagana nizbrdica potegne do 80(rijetko ali stvarno potegne) fkt mi nije u cilju lagat i preseravat se od toga ja ne zivim al realno stvarno oce potegnut(naravno nakon 100 godina dođe ali ipak dođe haha :D )
Bruno16:
i meni je kad je bio standardni znao doci do 70 ali bi to uletio sa 60 na ravnicu i onda u iducih dva kilometra bi to uvatia...a slusaj sve se nizbrdo kotrlja....trenutno sa ovim variomatom sam dobio starta poprilicno....a kraj je tu negdje malo preko 70 s tim sta stvarno brzo to uvati.....nizbrdo sam ga najvise 90 vozia
oki1983:
kad smo kod maksimalne brzine,ja imam zipa 2t cat,cista serijala,i ima jedna nizbrdica u puntu,i tamo mi je prije (vise to nisam dugo radio) isao kad sam se sagnuo oko 115kmh po satu,znaci stvarne nekih 90kmh,inace po ravnici ide 80kmh (stvarnih po onom radaru uz cestu 65-68kmh),uz bilo koje brdo (osim ovog sto sam se spustao) ide 50kmh,uz konstantnu potrosnju od 4l na 100km.
stipe:
--- Citat: Bruno16 - 23 Veljača, 2011, 09:57:31 ---svi koji kazu da im ide 80 samo lazu
--- Kraj citata ---
;D
na ovom videu je remen potrosen, inace je punio priko 80 :) ne pitaj kako
Bruno16:
Stipe poznati su i meni ovakvi kadrovi kad sam sa gilerom pratia svog zipa....a ovdje se lipo vidi da na 4t nekrade celer sta sam vise puta provjerava. Stipe mogao si podjelit sa nama sta sve imas na zipu... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju