Općenito > Generalno o skuterima

koji je ovo auspuh?

<< < (2/3) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: eladio - 23 Travanj, 2007, 09:16:35 ---vrlo slicno onom IXIL u , imate na portalu pod testiranjima mislim  :toothy9:

--- Kraj citata ---
šta misliš na ovakav ixil

koji je to rang auspuha, dali bi prošao na mmidrace?
onaj tamo mi je bolji od ixila zato jer ima dva kompletna spuha, a ne samo prigušivača.

StreetRunner:
meni taj auspuh pari ka za neke jače skutere.Ja mislin da to nije za 50-ticu.Uglavnon IXIL ti je neloša firma i neš puno falit ako uzmeš takvu vrst auspuha iako neš ni puno dobit u snazi

ryder on the storm:

--- Citat: StreetRunner - 24 Travanj, 2007, 18:50:08 ---meni taj auspuh pari ka za neke jače skutere.Ja mislin da to nije za 50-ticu.Uglavnon IXIL ti je neloša firma i neš puno falit ako uzmeš takvu vrst auspuha iako neš ni puno dobit u snazi

--- Kraj citata ---
bio dobio manje nego sa nardom?

ADRO 3:
DA SIGURNO AKO IMAS KIT NARDO GORE UZMI ISTO SPUH NARDO I TO TI JE ZLATNA KOMBINACIJA OVO TI JE TESKO DOBAVLJIVO I SVE UZMI NARDA I MIRAN SI

sry na caps locku

StreetRunner:

--- Citat: ADRO 3 - 24 Travanj, 2007, 19:26:04 ---DA SIGURNO AKO IMAS KIT NARDO GORE UZMI ISTO SPUH NARDO I TO TI JE ZLATNA KOMBINACIJA OVO TI JE TESKO DOBAVLJIVO I SVE UZMI NARDA I MIRAN SI

sry na caps locku

--- Kraj citata ---
ja mislin da nije teško nabavljiv.Mislin da postoji trgovina IXIL-a u Hrvatskoj i to u Rijeci ako se nevaran.Eladio zna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju