Tehnički kutak > Garaža
moji motorići
sfreak:
--- Citat: marko.p - 16 Lipanj, 2009, 09:18:28 ---jedan će na prodaju pa dolazi nexus ili beverly 250 ie, a jedan 50 ccm ostaje
--- Kraj citata ---
moje preporuka da si probas nabaviti nexus 300
a ostavi si sr-a...stvarno je prelijep skut
marko.p:
ostat će vjerovatno sr jer je puno kvalitetniji skuter, ima djelova za njega di hoćeš, ali derbi mi je draži, bolji mi je za vozit, samo nema dijelova za njega poput naljepnica i plastika, aprilia je ipak priznatija, npr. padne mi šeraf i za nju ima za kupit a za derbija teško.....a šta kažete na trakice na sr-u?? ostavit ili skinut??
..miXXed uP..:
ovu apriliu si kupio od onog sa auti hr. sta je ogrebana sa jedne strane
sfreak:
--- Citat: marko.p - 16 Lipanj, 2009, 14:42:29 ---ostat će vjerovatno sr jer je puno kvalitetniji skuter, ima djelova za njega di hoćeš, ali derbi mi je draži, bolji mi je za vozit, samo nema dijelova za njega poput naljepnica i plastika, aprilia je ipak priznatija, npr. padne mi šeraf i za nju ima za kupit a za derbija teško.....a šta kažete na trakice na sr-u?? ostavit ili skinut??
--- Kraj citata ---
ostavi :headbang:
MAST3r_77:
--- Citat: marko.p - 16 Lipanj, 2009, 14:42:29 ---ostat će vjerovatno sr jer je puno kvalitetniji skuter, ima djelova za njega di hoćeš, ali derbi mi je draži, bolji mi je za vozit, samo nema dijelova za njega poput naljepnica i plastika, aprilia je ipak priznatija, npr. padne mi šeraf i za nju ima za kupit a za derbija teško.....a šta kažete na trakice na sr-u?? ostavit ili skinut??
--- Kraj citata ---
slazem se sfreakom - ostavit :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju