Tehnički kutak > Tuning skutera
pomos oko jedan straf !!!
sanatorium:
--- Citat: b_l_a_c_k - 15 Lipanj, 2009, 21:15:29 ---taj vijak/saraf sluzi samo za zatvaranje otvora za kontrolu i sipanje ulja..on upste nije opterecen tako da bi najbolje bilo urezati novi navoj, ubaciti piksnu te urezati originalni navoj
naravno najbolje po zupcanike prenosa bi bilo da se getriba rastavi te onda vrsi urezivanje...
strugotina narocito smeta lezajevima getribe..
--- Kraj citata ---
ma to je pre komplicirano zastraficu straf i zalepicu go so lepak neostik ( ne pusta ulje a lepak ce spreciti da se straf odvrti od vibracije )
dino73n:
--- Citat: sanatorium - 15 Lipanj, 2009, 21:51:30 ---ma to je pre komplicirano zastraficu straf i zalepicu go so lepak neostik ( ne pusta ulje a lepak ce spreciti da se straf odvrti od vibracije )
--- Kraj citata ---
-
Nije ti bas lepak neostik za te stvari,bolje ce posluziti superlepak za te stvari a najbolji bi bio Locktite(orginal masa protiv odvrtanja sarafa) ili cak silikon za zaptivanje jer trpi i ulje i temperature.
sanatorium:
--- Citat: dino73n - 15 Lipanj, 2009, 22:50:49 ----
Nije ti bas lepak neostik za te stvari,bolje ce posluziti superlepak za te stvari a najbolji bi bio Locktite(orginal masa protiv odvrtanja sarafa) ili cak silikon za zaptivanje jer trpi i ulje i temperature.
--- Kraj citata ---
onda cu so silikon
ivanm:
ili namotaj teflon trake okolo i zategni, nebi smjelo puštati...
sanatorium:
evo napokon sredio sam problen znaci uzeo sam isti takav straf ali novi ( stari je bio malo ostecen ) i na straf sam stavio teflon traku i tao sam zategnuo ( zategnuo sam ga tacno pred da posne da prevrta znaci najbolje sto moze i vozio sam se jedno 10km da vidim dali pusta ulje ali sve je OK ) sad se nadam da straf nece pustiti ( bar jedno 2 meseci posle cu napraviti isto kao i sad )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju