Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
kad ce opet neki night meet?
_aerox_:
ovi ostali ce se javit poslije rijeke nadam se
Biker686:
--- Citat: _aerox_ - 26 Lipanj, 2009, 23:44:37 ---ovi ostali ce se javit poslije rijeke nadam se
--- Kraj citata ---
ne znam koje rijeke?! :icon_scratch: kaj je neko opce iz zg iso?! ak su isli to su muda.. :icon_biggrin: meni jucer bilo dost do gorice.. kabanica mi je spasila gornji dio al hlace i tenisice si mogel zmikat.. :icon_thumright: i hvala bogu na novim gumama.. :glasses9:
Biker686:
kaj samo nas troje?! :icon_scratch: ajde ljudi.. petak se blizi, vrijeme se popravlja pa da nabacimo neku voznjicu laganu..
doritos:
--- Citat: Biker686 - 29 Lipanj, 2009, 17:54:45 ---kaj samo nas troje?! :icon_scratch: ajde ljudi.. petak se blizi, vrijeme se popravlja pa da nabacimo neku voznjicu laganu..
--- Kraj citata ---
...ak nece nitko drugi mozemo samo nas troje ici, boli me samo da se vozikamo, sjednnemo na cugu i malo pricamo :)...
Biker686:
--- Citat: doritos - 30 Lipanj, 2009, 00:59:56 ---...ak nece nitko drugi mozemo samo nas troje ici, boli me samo da se vozikamo, sjednnemo na cugu i malo pricamo :)...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: i jos jedan frend bu isel inace ovdje blacky ak se ne varam samo ne posjecuje bas forum.. :) onda se sve u srijedu/cetvrtak dogovorimo onda!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju