Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

kad ce opet neki night meet?

<< < (11/15) > >>

_aerox_:
ovi ostali ce se javit poslije rijeke nadam se

Biker686:

--- Citat: _aerox_ - 26 Lipanj, 2009, 23:44:37 ---ovi ostali ce se javit poslije rijeke nadam se

--- Kraj citata ---

ne znam koje rijeke?!    :icon_scratch:  kaj je neko opce iz zg iso?! ak su isli to su muda..   :icon_biggrin:  meni jucer bilo dost do gorice..  kabanica mi je spasila gornji dio al hlace i tenisice si mogel zmikat..  :icon_thumright:  i hvala bogu na novim gumama..   :glasses9:

Biker686:
kaj samo nas troje?!   :icon_scratch:  ajde ljudi.. petak se blizi, vrijeme se popravlja pa da nabacimo neku voznjicu laganu.. 

doritos:

--- Citat: Biker686 - 29 Lipanj, 2009, 17:54:45 ---kaj samo nas troje?!   :icon_scratch:  ajde ljudi.. petak se blizi, vrijeme se popravlja pa da nabacimo neku voznjicu laganu.. 

--- Kraj citata ---
...ak nece nitko drugi mozemo samo nas troje ici, boli me samo da se vozikamo, sjednnemo na cugu i malo pricamo :)...

Biker686:

--- Citat: doritos - 30 Lipanj, 2009, 00:59:56 ---...ak nece nitko drugi mozemo samo nas troje ici, boli me samo da se vozikamo, sjednnemo na cugu i malo pricamo :)...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: i jos jedan frend bu isel inace ovdje blacky ak se ne varam samo ne posjecuje bas forum..   :) onda se sve u srijedu/cetvrtak dogovorimo onda!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju