Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
kad ce opet neki night meet?
Biker686:
--- Citat: doritos - 15 Lipanj, 2009, 22:46:23 ---bio sam i ja tada zadnji put kad smo se navacer nasli i suuuper je bilo, pun k nas je bilo...po cjelom gradu se vozali, na cugu blizu mene u pivnicu medvedgrad i okolo voznjica...a sad koma...nemas se s kime dogovoriti jer se nikome neda itd...ja bi al ostatak ne brijem...
--- Kraj citata ---
to sam bas skuzio da je vecina za k.. :icon_scratch:
ivan007:
i ja sam bio prosli put....ako bude opet najvjerojatnije cu ic,kreno sam sam al sam poslje vjesnika sreo robia i eladia :icon_thumright:
RideRR4EveRR:
--- Citat: Biker686 - 15 Lipanj, 2009, 23:03:55 ---to sam bas skuzio da je vecina za k.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Što se mene tiče ja sam več soma puta reko da sam uvjek za takve đireve i da se uvjek vozim jako puno. Tako da se može organizirat svaki dan šta se mene tiče 8)
Biker686:
--- Citat: RideRR4EveRR - 15 Lipanj, 2009, 23:30:23 ---Što se mene tiče ja sam več soma puta reko da sam uvjek za takve đireve i da se uvjek vozim jako puno. Tako da se može organizirat svaki dan šta se mene tiče 8)
--- Kraj citata ---
to je covjek! :icon_thumright: :hello:
_aerox_:
daj brka no sracking,ja sam se zajebavo,pa nek se nadjemo kaj ja znam mozemo i kod king crossa,mozemo kod stzadiona u maksimiru,kak god,dogovorite se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju