Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera slabo vuce..

<< < (4/6) > >>

_aerox_:
pa ja bi prvo s tim probao,tvrdje federe kvacila i zamjenit centralni,stavit malo tvrdji od serijskog,al najbolje da skin deklo i pogleda o cem se radi

jgregoro:
Karburator kada je loše poštelan zna imati skuter rupe u ubrzanju, donekle ćeš moći na onaj šaraf ga podesit što se može prstima okretat ali pomalo ga okreći i isprobavaj dok ne nađeš odgovarajući režim rada....meni je znao skuter imati rupe zbog loše podešene smjese

_aerox_:

--- Citat: jgregoro - 15 Lipanj, 2009, 14:55:38 ---Karburator kada je loše poštelan zna imati skuter rupe u ubrzanju, donekle ćeš moći na onaj šaraf ga podesit što se može prstima okretat ali pomalo ga okreći i isprobavaj dok ne nađeš odgovarajući režim rada....meni je znao skuter imati rupe zbog loše podešene smjese

--- Kraj citata ---

nisi procitao sta on kaze,nema rupa,u startu se odvratno gega i onda odjednom primi gas i navuce do 90

radomir.g:
Nema centralni veze sa startom.. Samo stavi jace federe kvacila i resen problem!
Pedja imas u motoboxu polini set za serijsko kvacilo... Stavi zelene ili zute oni su srednje tvrdoce i resen problem!

Lugburz:
isti problem imam na sestrinom runneru otkad je kupljen,dok je hladan povuce ko lud a kad se malo zagrije onda jedva krece,jedva ide...sve dok ne ulovi 60-65 i onda ka da si mu da nitro poleti ko lud do 85-90...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju