Tehnički kutak > Tuning skutera

Getriba PIAGGIO-Ležajevi i Semerinzi???

(1/2) > >>

R@kija:
ovak posto na derbija stavljam lc getribu ,odma cu promjenit sve semeringe i lezajeve da sam miran...

znaci zanima me kolko lezajeva i koje dimenzije mi trebaju za piaggio masinu,te isto tako i semeringe,ona su dva,a i lezaja su mislim?!

i koje ulje da uzmem??

R@kija:
kaj niko nezna???

Mr J:
sve ti pise na forumu, samo malo trebas potraziti... (ja ti to necu raditi jer nemam vremena traziti za tebe)

Ulje, odgovara bilo kakvo samo da podmazuje  :laughing6:, inace se stavlja klasicno za getribu SAE 80W90, ako me pamcenje dobro sluzi... A mozes i sintetiku 75W90...

Lezaja imas vise nego semeringa, jer ukoliko zelis ulezistiti jednu osovinu onda trebas imati minimalno 2 lezaja (svaki na jedan kraj).

Dakle, sve polako, rastavi, izvadi ono sto zelis zamijeniti, ocisti dosjede, kupi nove lezajeve i semeringe po onima koje si izvadio i onda ih promijeni, sklopi se, ulij ulje i vozi...

R@kija:
nisam nis naso na forumu..

a gle izvadio bi ih ja vec ali mi lageros nije bas blizu i nejde mi se u vg i neam kak tak da ono...

gle ak ko zna koje su dimenzije semeringa i lezaja  nek veli..za sve jer cu sve mjenjat ak ne onda nis

Po?etnik:
kod mene imas i lezaj i semering i bez beda si da ce pustit ulje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju