Tehnički kutak > Styling skutera
gilera runner sp50 farbanje kolko boje
zokizo:
treba oko 4 dcl i sa lakom i razredjivacem je cijena 400kn (limun zuta) ali mi je prodavac rekao da pogledam okolo jer ima i jeftinije,ocekivao sam puno manje da je cijena
Kemo_nrg:
treba ti barem do 7 dcl (druga 2 putao lakirao runnera, prvi put mu oslo 7 drgu put skoro litra :toothy9:)
zokizo:
ako sam dobro shvatio prodavaca akrilne boje vec imaju u sebi lak,,ali mi je rekao da bolje dam 100 kn vise i uzmem boju i posebno lak
uglavnom 4 dcl boje (kad se pomijesa sa razredjivacem dobije se 8 dcl) onda lak, razrjedjivac i neka krpica za ciscenje prije farbanja sve mi ispalo 320 kn
na kraju sa svim pi*darijicama primer spric kit smirgl papit itd mi je ispalo 900kn
Mrle Mrki:
--- Citat: rakitje00 - 14 Lipanj, 2009, 20:30:23 ---ja sam dal za 2 deci boje kawasaki zelena 100kn...
a 2 deci ti je dosta za jednu felgu pa si racunaj
--- Kraj citata ---
sta pricas ti boze dragi, 2 deca za jednu felgu (ako zelis da ti sloj farbe bude 5 mm), od mog frenda stari potrosi 3-4 deca boje za cijeli skuter, i onda poslije predje s lakom.
talenat:
evo i mog iskustva a sutra cu i dici slike
2 dcl zute i 3 dcl crne..sasvim dovoljno da prefabate sve plastike i da vam ostane jos malo boje..
felne nisam farbao !!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju