Tehnički kutak > Tuning skutera
RR leovince-molim pomoc
maarko007:
jel bi dobio s njim sta na krajnjoj?
dhorvat:
--- Citat: maarko007 - 11 Kolovoz, 2009, 18:47:19 ---jel mi se isplati kupovat rr leovince za 600 kn??
malkice je zahrdo....
--- Kraj citata ---
Sve krivo govorite i zbunjujete čovjeka :jerk:
ZX je mrvicu slabiji od RR-a ali tu su negdje i slična gramaža rolica im treba ali to nije poanta moje priče. :nono:
Hoću prvo reći da to kaj je zahrđao da je to više-manje normalno i da to nije ni najmanji problem ako to rješiš čim prije (čišćenje, antikorozivna i na kraju lak za visoke temperature... i slične varijante), a s druge strane nema tu sa težim rolicama ide brže s lakšima sporije. Svaki auspuh treba naštelati na njegove okretaje da bi se izvuklo maksimum koji on daje i normalno da se treba igrati isprobavanjem različitih (čitaj: lakših) rolica.
Kad se pogodi idealna gramaža rolica za određeni spuh, motor ima najbolji odziv na gas, najbolje ubrzanje i najbolju krajnju. Isto tako gramaža serijskih rolica je zapravo idealna gramaža rolica za serijski spuh :icon_thumright:
EDIT:
I da. Nije bitno dal je zahrđao nego dal je udubljen negdje. To mu puno više smeta od hrđe :icon_tongue:
pero:
zx je dobar za serijalu, rolice oko 5-5.5 i tvrđe opruge (zute malossi) i jos malo nastelat karb i letiii
Iwo SR Tuono:
Ja nekužim više ništa..jel bu ja sa serijskim spuhom na kitu mogo ić brže od susjeda koji ima nardo na serijali, mislim mi smo stavljali roline po 9 grama da idemo brže :toothy12: :toothy12:
Uglavnom,forum i search postoji da upišeš ZX Runner ili ZX Neg i dobiješ 100 tema o tome
Druga opcija je da nađeš nekog s tim sphom i pitaš ga za setup
a treća da zaviriš u temu setup vašeg skutera
ZX je optimala,razliku neku između njega i RR-a neš osjetit osim u izgledu.
To šta korozira dhorvat ti je sve rekao.
Max cijena koju bi dao za polovnog zx-a 50€
:icon_thumright:
street_rider:
Nema puno veze s temom al mozda nekom pomogne u odabiru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju