Tehnički kutak > Tuning skutera
klip "prox"?
J.U.R.C.A:
--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2009, 13:45:43 ---slazem se ali ja nikad gus prije 30okm nisam stisnuo...
--- Kraj citata ---
nije bitna kilometraza...
300 km na 1000 rpma ili 300 km na 4000 rpma....
bitno je da karike " sjednu" odnosno da se prvi sloj potrosi na karikama i da se kanali od honanja iz "ostrih" zaoble...
to se napravi gore navedenim nacinom!
gokiSP:
znam i slazem se s tim...ocu reci da takav postupak kod mene traje cca 300km...najvise zbog ovog postepenog dizanja okretaja...jednom imao lose iskustvo i od onda uvijek u minimalnim razmacima povecavam okretaje... :)
doritos:
--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2009, 13:54:16 ---znam i slazem se s tim...ocu reci da takav postupak kod mene traje cca 300km...najvise zbog ovog postepenog dizanja okretaja...jednom imao lose iskustvo i od onda uvijek u minimalnim razmacima povecavam okretaje... :)
--- Kraj citata ---
da moja greska, zaj#bo se za alu termogrupu...gus sam ja razradjivao do 500-600km i sve super...bitno je da laganini vozis i ne stiskatg preko 50-60....bar sam ja tako i sve super...
gokiSP:
nije bitna brzina nego okretaji...
J.U.R.C.A:
--- Citat: doritos - 14 Lipanj, 2009, 13:59:08 --- da moja greska, zaj#bo se za alu termogrupu...gus sam ja razradjivao do 500-600km i sve super...bitno je da laganini vozis i ne stiskatg preko 50-60....bar sam ja tako i sve super...
--- Kraj citata ---
opet krivi podaci..
nemojte mislit da imam nesto protiv vas ali ovo je forum i ljudi citaju pa pazite sta pisete..
50 60 ti mos vozti sa full gasom a to je 10000 rpma
ili mos voziti sa 1 / 5 gasa a to je 2000 okretaja
bitno je ne vrtiti cilindar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju