Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian

<< < (3/3)

Black Alternative:

--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2009, 18:49:43 ---Pogledaj da nije problem u prekidacu na bocnoj nogari, previckaj zice te da radi bez toga, kako sam cuo baotjani se nemogu upalit na bocnoj nogari  :dontknow:

--- Kraj citata ---

baotian nemožeš upalit ako je na bočnoj nogari osim ako žice ne precvikaš.....

evo meni na botianu koji trenutno vozikam je ošla struja...nemožeš ga upalit na dugme i niš od struje ne radi,negdje je spoj malo sjeban jer ako ga malo pomrdaš vim kako dobiva kontakt nazad...

ovaj ima več 2000 km i jedino je ta struja problem i osigurač od kurble je ošo i jedino što drži kutrblu da ne uleti unutra je štipaljka..i to žuta ..dobio je 20 konja s time.. ;D ;D

meni je isto jednom tako trokirao i pucao al čim sam ga opet upalio sve je radilo normalno tako da neznam koji bi to problem mogao biti....

luna500rr:
Pajdi je puka onaj utor na deklu u koji uđe onaj dio kurbule koji ide na krunicu kad nan je ispa ventilator variomata :laughing7:

sttipe:

--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2009, 19:11:13 ---Pajdi je puka onaj utor na deklu u koji uđe onaj dio kurbule koji ide na krunicu kad nan je ispa ventilator variomata :laughing7:

--- Kraj citata ---
to sam jednome varija..inace varim aluminij,i jos svasta nesto.. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju