Tehnički kutak > Tuning skutera
Generic XOR 125 poboljšavanje performnasi
ChRiStIaN:
lol al vozio sam u zivotu pun k zracnjaka i nikad al NIKAD mi grijanje nije utjecalo na performanse! Vjeruj mi, ne grije ti se nist motor! A ako bas inzistiras da poboljsas hlađenje, stavi to oljeno za koje ti je goki reko! :icon_thumright:
gljiva, aj bok
doritos:
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Lipanj, 2009, 10:59:19 ---lol al vozio sam u zivotu pun k zracnjaka i nikad al NIKAD mi grijanje nije utjecalo na performanse! Vjeruj mi, ne grije ti se nist motor! A ako bas inzistiras da poboljsas hlađenje, stavi to oljeno za koje ti je goki reko! :icon_thumright:
gljiva, aj bok
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
ivan007:
imam taj skuter kupio sam ga novog.... sad ima 11700km i nikakvih problema sa hladjenjem :drunken_smilie:
gokiSP:
kolko sam skuzio covjek jos nije uzeo skut a i dalo bi se zakljucit iz prilozenog da nije bas na ti sa skuterima pa je mozda malo skeptik kad cuje 125, zracno hladenje...al eo covjek ti je rekao iz prve ruke da mu se skuter nije nikad pregrijao tako da nam potreba da ista diras...
t.s.s.t:
Istina više sam na vi nego na ti sa skuterima. Za gljivu nisam znao da uništava mašinu, hvala na informacije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju