Ostalo > Sportski kutak
CroCop curica
Mr J:
--- Citat: ivan007 - 14 Lipanj, 2009, 11:44:44 ---sudac je odma trebo reagirat prekinut mec mirku zuti karton i ako protivnik moze nastavit onda dobro ako ne prekid totalni,a ne ovaj se uopce nije branio neg se drzi za oko a sudac pusta borbu gdje mirko plasira udarce stim da je prva 4 fulo a covjek je bio okrenut ledjima i nije se branio :toothy3:
--- Kraj citata ---
upravo tako! :icon_thumright:
Ali sve mi se cini da ni sudac nije dobro vidio sto se dogodilo...
Sto se tice zadnjeg posta Area51 clana, to sto je libanonac bio na podu nista ne znaci... Bio je 20x aktivniji u borbi, komentator je pricao o nekom grcu libanonca ali i Mirko je bio zgrcen ako ne i dvostruko vise nego libanonac.
Jednostavno mu se uvukao neki strah u kosti i dolazi da borbe "odradi" i pokupi lovu (po mogucnosti da prodje sa sto manje batina).
efz:
A vdim da je i birao s kim ce se tuc : "Ljuti predsjednik UFC-a otkrio je još jednu pikanteriju. Filipović se navodno trebao boriti protiv nadolazećeg i još uvijek nepobjeđenog Caina Velasqueza kojem ubrzo predviđaju da će biti vlasnik teškaškog pojasa, no Cro Cop je odbio takav scenarij i prihvatio je borbu protiv puno slabijeg Al Turka. Borbu protiv Velasqueza prihvatio je Francuz Kongo pretposljednji Mirkov protivnik u oktogonu. Moćni Valasquez dominirao je protiv Francuza čitavih 15 minuta i zasluženo slavio."
Mirko, mirko :jerk:
Pupo:
Mirko ide na Fedora za novu godinu i potpuno razumijem zašto je prešao u Dream. :icon_biggrin:
mhr-team:
nemojte ljudi srat po mirku, niste u tome i nemate pojma... čovjek je cijeli život posvetio tome, kad je bio najbolji svi ste mu se "klanjali" čim je pao u formi odma "ko jebe mirka, nije nikad ni valjao"... mislim jako ružno... i to što pričate mirko pičkica, ma povraća mi se na to, to većinom pričaju ljudi koji se nisu nikad pošteno potukli... zamisli koje srce moraš imat da uđeš u ring, di te doslovno jedan udarac može ubiti ili učiniti doživotnim invalidom...
ovo sad nema nikakve veze sa mirkom, i ja nisam ni hajdukovac ni dinamovac, s tim da mi je hajduk i torcida puno draži, al kako kaže torcida: " i kad gube i kad tuku uvik vjerni svom hajduku! " isto to po meni vrijedi i za mirka...
mirko :notworthy: :icon_thumright:
charnel:
--- Citat: mhr-team - 14 Lipanj, 2009, 16:23:24 ---mirko :notworthy: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju