Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI TUNNING-HELP!!!!

<< < (13/29) > >>

master.on.wheels:
jel zna netko jel bi pasala elektronika s yamahe aeroxa?

roby44:
da.kompletna elektronika.

master.on.wheels:
znaci stavim elektroniku od yamahe i riješio sam preoblem s tim CDI-em?

razmišljao sam uzet serijski auspuh od yamahe (100kn), jer da bi promijenio dio cijevi moram kupit cijeli kit(650kn), bi li to bilo isplativo, bi li skuter isao "normalno" kao da samo promijenim dio ove cijevi?

zikihos:

--- Citat: master.on.wheels - 02 Lipanj, 2007, 22:00:14 ---znaci stavim elektroniku od yamahe i riješio sam preoblem s tim CDI-em?

razmišljao sam uzet serijski auspuh od yamahe (100kn), jer da bi promijenio dio cijevi moram kupit cijeli kit(650kn), bi li to bilo isplativo, bi li skuter isao "normalno" kao da samo promijenim dio ove cijevi?

--- Kraj citata ---

to ti isto nije losa ideja, samo treba vidit da li pasu nosaci.

@dream_killer
trebas samo one sajbice izvadit

roby44:

--- Citat: master.on.wheels - 02 Lipanj, 2007, 22:00:14 ---znaci stavim elektroniku od yamahe i riješio sam preoblem s tim CDI-em?

--- Kraj citata ---

1. da
2. mozas stavit auspuh od bilo kojeg minarellija,razlika je u nosacu,to se lako rijesi. nije isplativo stavlja kit,to je samo glupa cijev a i dalje ti ostaje serijski auspuh s katalizatorom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju