Tehnički kutak > Tuning skutera
CPI TUNNING-HELP!!!!
master.on.wheels:
iako sam mislio da ce sve propast i da nece biti nis od toga :-[ ,skuter bi trebao sutra biti slozen ;D
jedan tip ce mi to sve slozit, pripasat ce auspuh da sve tocno pase, nabavit ce jos neke dijelove i sve to lijepo slozit, namjestit tip-top, i on ce mi dalje mozda i servisirat skuter, razumije se u sve to-ima Gileru SP180(lagano sredenu) i R1(koju je takoder jos dodatno nabrijao-iako ne znam zasto jer mi se cini da je i serijski dovoljno jaka) :notworthy: :notworthy:
skuter bi sutra trebao biti tu i slozen kako treba
inace ja ne ocekujem da ide oko 90-100-to mi nije cilj, vazno mi je da ide oko 70-80 i da normalno povuce(sto mislim da bi trebao)
CPI_Oliver:
mozda je glupo pitanje al koja ce bit korist od bijelog centralnog ako je isti kao serijski?
SlowRider:
--- Citat: CPI_Oliver - 19 Srpanj, 2007, 17:43:54 ---mozda je glupo pitanje al koja ce bit korist od bijelog centralnog ako je isti kao serijski?
--- Kraj citata ---
Nije on 100% isti kao serijski, ali tu su negdje. Bijeli je kraci od serijskoga. Serijski ti je dosta skuplji od Malossievog, a nije nista kvalitetniji.
master.on.wheels:
danas sam dobio skuter, stavljene su samo rolice, puno je bolji u startu nego prije ali jos uvijek ne vuce od 0, tako da mislim da uzbrdo bez neke brzine prije nebi isao
promijenit cu federe, mislio sam uzet od NEOs-a zute da ne kupujem cijeli komplet, bi li bili pretvrdi?
roby44:
--- Citat: master.on.wheels - 19 Srpanj, 2007, 18:50:46 ---danas sam dobio skuter, stavljene su samo rolice, puno je bolji u startu nego prije ali jos uvijek ne vuce od 0, tako da mislim da uzbrdo bez neke brzine prije nebi isao
promijenit cu federe, mislio sam uzet od NEOs-a zute da ne kupujem cijeli komplet, bi li bili pretvrdi?
--- Kraj citata ---
isti su federi kao na yamaha/minarelli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju