Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Zanimljiva prica o bezanju sa skutom! Robert help oko jezika :)

<< < (3/8) > >>

sfreak:
ustvari kad bolje pogledas...bilo bi fora bit murjak tamo...vadis mast skuterima na valjcima, sigurno se koji prosverca pa ode djir napravit, pa ga cima jos malo po autobanu  :toothy9:

mrcina:
da da zasad je ovako kako je a kad hrvatska uđe u EU plakat čete za skuterima jer se takvi skuteri oduzimaju i idu na servis te se kasnije prodaju na aukcijama a lova koju si potrošio na takav skuter baj baj.

sfreak:
kao sto sam rekao, debilno

gokiSP:
ovo o oduzimanju rade i sad...frend je imao na nrg-u masinu od sp-a i sad murija je skuzila da je jaca masina i uzela ga i onda su ga kao rastavili radi utvrdivanja dali je ili nije masina 50ccm i evo ima dobrih 4 godine da je skut kod njih i nedaju ga nazad...

DvdAerox:

--- Citat: mrcina - 13 Lipanj, 2009, 15:32:26 ---da da zasad je ovako kako je a kad hrvatska uđe u EU plakat čete za skuterima jer se takvi skuteri oduzimaju i idu na servis te se kasnije prodaju na aukcijama a lova koju si potrošio na takav skuter baj baj.

--- Kraj citata ---

ja znam da su na aukcijama nosili one originalne, a one trukirane drito na presu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju