Tehnički kutak > Tuning skutera

kymco????

<< < (2/3) > >>

kimcovit:
dal to znači da mogu kupiti neki polovni auspuh koji je bio na peugeotu i da če mi pasat na mog kymcy ili?

dino73n:

--- Citat: kimcovit - 13 Lipanj, 2009, 21:07:16 ---dal to znači da mogu kupiti neki polovni auspuh koji je bio na peugeotu i da če mi pasat na mog kymcy ili?

--- Kraj citata ---

Sto se peugeota tice odgovarao bi ti jedino mozda neki od novijih peugeota sa horizontalnim masinama al recimo od speedfighta ti ne odgovara al zato od SYm-a i moze 100%.

kimcovit:

--- Citat: dino73n - 13 Lipanj, 2009, 21:38:46 ---Sto se peugeota tice odgovarao bi ti jedino mozda neki od novijih peugeota sa horizontalnim masinama al recimo od speedfighta ti ne odgovara al zato od SYm-a i moze 100%.

--- Kraj citata ---

puno hvala ovo je konkretan odgovor koji sam tražio

DaBo:

--- Citat: marko1990 - 13 Lipanj, 2009, 12:24:52 ---nije istina,imas krivu informaciju
kymco ti radi po hondinoj licenci,kao i sym i peugeot!  :icon_thumright:
A kymco i sym(ac masine) su identicni...

--- Kraj citata ---
Lega moj ti imaš krivu informaciju. Kymco je prije radio motore za hondu. Onda su otkupili licence za te motore, honda je razvila nove ,a kymco sam pravi i ugrađuje te svoje. I razvija sam nove naravno. :icon_thumright:

marko1990:
frend ima hondin skuter,98 godište a ovaj drugi kymco 2009 godište,dijelovi su isti i sve paše,možda mala razlika ...  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju