Tehnički kutak > Garaža

malaguti f15

<< < (2/14) > >>

gokiSP:
lakiranje plastika recimo 1000kn da bude ok polakirano a lakiranje auspuha 50 kn koliko dode sprej za visoke temperature...

btw to cu ti ja sredit kad se vratis u RI za manju cijenu... ;D

alfist159:

--- Citat: gokiSP - 12 Lipanj, 2009, 23:31:18 ---lakiranje plastika recimo 1000kn da bude ok polakirano a lakiranje auspuha 50 kn koliko dode sprej za visoke temperature...

btw to cu ti ja sredit kad se vratis u RI za manju cijenu... ;D

--- Kraj citata ---
Samo da zaš on ti je teški fušeraj... :toothy12: Nemoj ga lakirati jer je serijala look, nisi ga puno platila pa ko ga hebe. Za auspuh kupi sprej i pošmirglaj i opituraj ili daj nekome ko je dobar da ti to napravi ako sama ne znaš...

doritos:
ako ne brijes da bude cjeli skrooozzz u pic pic stanju onda ga ni netrebas lakirati, nije tostrasno izgrebano...ak bas oces iskesirati i imas 1000kn ok...spuh se da jako dobro urediti, to je meni omiljena poslastica raditi na skuteru...tako bih ga dobro ispolirao i prije svake voznje mazanje uljem od auta i onak se zapece i zastiti ga full a izgleda race full :icon_thumright: koja lova za njega??

gokiSP:

--- Citat: alfist159 - 12 Lipanj, 2009, 23:34:53 ---Samo da zaš on ti je teški fušeraj... :toothy12: Nemoj ga lakirati jer je serijala look, nisi ga puno platila pa ko ga hebe. Za auspuh kupi sprej i pošmirglaj i opituraj ili daj nekome ko je dobar da ti to napravi ako sama ne znaš...

--- Kraj citata ---

ma koi fus...od sad se u komori lakira.. :frajer:

vekiyy:
ma dobro,nisam ga sad ni mislila lakirat....moram kupit retrovizore,stavit nove rucke i mislila sam auspuh ofarbat jer mi smeta tak hrđav...ja sam u rijeci tek za mjesec dana..jel ima tu neko iz zg da bi mi pomog to napravit sad kroz vikend??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju