Tehnički kutak > Garaža
malaguti f15
vekiyy:
--- Citat: benelli - 13 Lipanj, 2009, 23:20:55 ---stvarno ljep fox nabaci koju sliku spuha da vidimo kako su deecki to lakirali
--- Kraj citata ---
nemam fotku,ostavila sam kod frenda u garazi skuter...u ponedjeljak kad sredimo sa vodom to cu ga poslikat pa stavit...meni se svida..jer kakav je bio prije...grrrr.ne zelim se ni sjecat....kad dodem doma,kupujem obje nove gume jer su ovo sava mc16,novu kacigu neku dobru jer ovu sta imam je hahah..al bolje ista nego nista....sta jos preporucate za skuter da se napravi da izgleda dobro...?
doritos:
ma kupi gume nove,kacigu i ove sitnice sredimo i gasss :icon_thumright:...retrace bumo nabavili i bok...kaj ce ti jos kad je motor i ovak i onak ljep ko slika :icon_thumright: a ide dosta dobro, mali ide ko schumi :icon_biggrin:
vekiyy:
oko plastika nista ne dirat?
gokiSP:
uu gume te obavezno mijenjaj...budemo sredili i neki popust... ;D
vekiyy:
ma to kad dodem u rijeku cu kupit gume,nek tata iskresira malo love...osjetim vec na ovima da ne drze bas dobro cestu...u zavoj malo veci idem sa 20 na sat jer me strah zbog njih da ne opadnem...a jel ti gokiSP radis u nekoj trgovini sa gumama? koje bi mi bile najbolje za uzet,za suho i kisu da budu dobre?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju