Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna Vision 2 Leo Vince

<< < (8/9) > >>

crazy marek:
niti ti nebu do kraja nikad dizalo kakve got ti stavil federe i rolice.....................za to postoji OR a na zalost na lunu ne pase...... :'(

animatrix:
hm, dal bi siri remen mogao iskoristiti vario do kraja?

Resident-Bj:
pa j#bote nemoze to vise , budi sretan to sto imas , pa to je ipak kinez , kao sto sam ti i prije napisao da ja na svom imam cuda (paljenje mina,rolice 3,7,cent.crni ,federcici plavi ,karbon remen,karb 17.5,zx) i nejde vise od 80 , budi sretan sto ide 70-75 ako se nevaram da si toliko napisao , kupi pravi skut onda, pa kemijaj moje misljenje je da si izvukao 95% sto on uopce moze ....  :headbang: :headbang: :headbang:

Robi:
Pa i on ima Leovince RR i Dellorto 19... Treba stavit lakše rolice, centralni i fedriče i bit će bolje.  :)

Tihomir11:

--- Citat: Resident-Bj - 18 Lipanj, 2009, 23:19:51 ---pa j#bote nemoze to vise , budi sretan to sto imas , pa to je ipak kinez , kao sto sam ti i prije napisao da ja na svom imam cuda (paljenje mina,rolice 3,7,cent.crni ,federcici plavi ,karbon remen,karb 17.5,zx) i nejde vise od 80 , budi sretan sto ide 70-75 ako se nevaram da si toliko napisao , kupi pravi skut onda, pa kemijaj moje misljenje je da si izvukao 95% sto on uopce moze ....  :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

ide 65-68 ne pređe 70 a to me živcira, ne pitaj zašt nisam uzeo jači, mogao sam  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju