Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli - lazaji radilice

<< < (2/4) > >>

gokiSP:
dodi ti kod mene da ti to majstor napravi... ;D

gumy:

--- Citat: Losinj - 12 Lipanj, 2009, 18:31:59 ---pa da to sam i mislio,al bas danas idem gledat,prodani i ovi od gumy-a a i ovi sto je kolega mhr-team prodavo sad mi javio da je prodano :sad1: a treba mi sa diskom samo blokovi ispravni

--- Kraj citata ---

imam ti ja još jedne prazne blokove, i imat ću uskoro jedne sa serijskom radilicom složeni prije 200ak km, pa ak si za javi mi se na pm..
inače evo prvi si za kojeg čujem da je imo problema sa mina blokom i ležajevima..

dhorvat:

--- Citat: gumy - 13 Lipanj, 2009, 02:08:10 ---inače evo prvi si za kojeg čujem da je imo problema sa mina blokom i ležajevima..

--- Kraj citata ---

Bome i meni je prvi za kojeg čujem  :icon_scratch:

@malaguti f12 i njegov frend su majstori za sj*** nekaj pa čak i blokove, i dosad su sve uspjeli, al blokove sj#bat nikako  :dontknow:

Losinj:
a sta da vam kazem,nisam siguran dal je moguce da je otislo zbog klizaca ili neznam dao cega moze bit,jer oni su fakat bili koma i setal je onaj poklopac varia ko mutav.....

a ovo sto je kolega par postova iznad reko da su mozda van balansa blokovi.....jel moguce?

aprilija top:
moguce da ti je magnet spigan i trga ti lezaj prvo na strani paljenja pa onda kod varia kad nije u centru akoti ima vise lufta kod struje onda je magnet popigan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju