Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
11.6.09. voznja po zagorju
Biker686:
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Lipanj, 2009, 08:49:26 ---sva sreca pa niste opce najavili voznjiu i niste nikog zvali...a taman vas htio castit cevapima XD
--- Kraj citata ---
kak su svi sad hrabri na cascenje cevapima.. :icon_biggrin: a da ste z nama bili nebi nam ni sok platili! :toothy10:
marko_AeRoX:
ma gore u bistrou bistrica su bolji :P najbolje pizze i cevapi v okolici ;) :icon_thumright: i drugi put se najavite, pa da prejdemo malo na breg k mojoj kleti :P da nebi bilo, gle zagorca nije pocastil... :toothy10:
Biker686:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Lipanj, 2009, 11:47:02 ---ma gore u bistrou bistrica su bolji :P najbolje pizze i cevapi v okolici ;) :icon_thumright: i drugi put se najavite, pa da prejdemo malo na breg k mojoj kleti :P da nebi bilo, gle zagorca nije pocastil... :toothy10:
--- Kraj citata ---
dogovoreno! :icon_thumright: trebala bi uskoro jos koja voznja past makar se za rijeku stedi.. :icon_tongue:
marko_AeRoX:
eto, msn moj ti je ispod profila :P najavite se i nema problema :) ovak i onak bude sad trebalo kopati v goricama pa nebi bilo lose da dojdete hehe :icon_tongue: :jerk:
Biker686:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Lipanj, 2009, 11:53:08 ---eto, msn moj ti je ispod profila :P najavite se i nema problema :) ovak i onak bude sad trebalo kopati v goricama pa nebi bilo lose da dojdete hehe :icon_tongue: :jerk:
--- Kraj citata ---
mislis da smo mi tak jeftini?! :nono: ispod litre po glavi nista nema.. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju