Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project runner vx125 convert to vxr200

<< < (15/24) > >>

Renchy:

--- Citat: Losinj - 02 Srpanj, 2009, 00:31:01 ---e rency si bil ovaj ponedeljak na korzu s bajkom i parkiral tamo u hlad pokraj kafica as?

--- Kraj citata ---

U ponedjeljak sam parkirao tamo kod mcdonaldsa, isao sam se trovat  :laughing9:
Uvijek parkiram uz zid tamo.

Losinj:
a videl sam te onda,mogo si se bar obrijat  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

inace malo sam prosnjofo oko runnera dok sam ceko curu,odlican i preljep :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: Losinj - 02 Srpanj, 2009, 13:00:52 ---a videl sam te onda,mogo si se bar obrijat  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

inace malo sam prosnjofo oko runnera dok sam ceko curu,odlican i preljep :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala,ma evo za koji mjesec će biti još bolji sada sam mu samo mašinu riješio i sve to malo picnul bitno da ide ko kuga :toothy11:

Renchy:

--- Citat: Losinj - 02 Srpanj, 2009, 13:00:52 ---a videl sam te onda,mogo si se bar obrijat  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Haha hvala..ja se ne stignem brijat, treba ujutro radit a popodne spavat, sta je tebi  :toothy12: :toothy12:

black-rox:

--- Citat: Renchy - 02 Srpanj, 2009, 15:55:00 ---Haha hvala..ja se ne stignem brijat, treba ujutro radit a popodne spavat, sta je tebi  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Zato di god dođem s tobom žene se razbježe prestraše se hahahha :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju