Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project runner vx125 convert to vxr200

<< < (8/24) > >>

black-rox:

--- Citat: Jandro - 20 Lipanj, 2009, 16:06:04 ---ovi lezajevi u nosacu sta ih stave u tvornici ja bi reko da su goli k**ra*, svima odu u jako kratkom vremenu

ja sam si stavio skf-ove šire za 2mm od tvorničkih (maks tolko mogu ic) sa gumicama na krajevima da voda nemoze ic i masti sam natiskaoi onda to bude to

--- Kraj citata ---
Ono teška gnjiloba,ja sam stavio opet ove orginal,sad ćemo vidjet koliko će to trajat,ali sa onim rasutim to je umjeće voziti :toothy9:

black-rox:
Evo danas sam cijeli dan u garaži pa sam završio par stvari i evo kako to sada izgleda,daleko je to još od kraja ima tu još puno posla da bi to sve bilo kako sam zamislio,evo baš me zanimaju komentari od vlasnika motora ovo će mu malo dić cijenu rada :frajer:

Renchy:
Sad ispada da nis ne radim..lako je polirat..ajd ti oguli ono smece  :laughing6: :laughing6: :laughing6: sve nokte sam izgubio
Al sve u svemu, svaka ti dala da i njoj poliras   :jerk: :jerk:

black-rox:

--- Citat: Renchy - 21 Lipanj, 2009, 00:10:35 ---Sad ispada da nis ne radim..lako je polirat..ajd ti oguli ono smece  :laughing6: :laughing6: :laughing6: sve nokte sam izgubio
Al sve u svemu, svaka ti dala da i njoj poliras   :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---
Slabo slabo nisi ovaj mjesec zaslužio plaću  :laughing9: to sam ja napravio dok tebe nema jer su to velike tajne malih majstora :toothy9:

Tommek:
svaka cast,bice masinica ipo.bomboncic. :toothy12:
jel se amortizer na 50ici isto moze tak rastavit i sredit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju