Tehnički kutak > Tuning skutera

zaribo :S

<< < (3/4) > >>

vjeko86:

--- Citat: gokiSP - 12 Lipanj, 2009, 01:29:24 ---mislim da je u ovoj temi prica o nrg-u... :toothy12:  vjeko sta si pio? :laughing9:

--- Kraj citata ---

vino me je opilo, :toothy9:,

ali opet zaribati zbog ulja,to se stvarno ne bi trebalo događati,uvijek ulja mora biti u rezervoaru,i lampice redovito pregledati,

gokiSP:
vidim da si se popanto sav... :toothy12:

nabi trebalo ali i meni je zaribalo ali vozio sam od frenda skut za koji mi se zivo jebalo...samo sam ga vozio i nis nisam diro na njemu... :laughing6:

Kemo_nrg:
ma svaki put se pali lampica i gori 5 sec, al nisam nikako pazio na to, jbg, hocel mi sad ko odg koji klip da stavim, nebi ja 40.4 radije 41 ili mozda jos malo vece?

gokiSP:
nije to samo tako puknut toliki klip a pogotovo ne na serijalu...a gledaj to ovako sad cilindar moras dat na brusenje i kupit novi klip i to ce te ispast odprilike kod uzmes polovni kit...zasto recimo ne uzmes polovni trophy i vozis jedno vrijeme takav i onda kad skupis para kupis novi kli, pohonas cilindar i opetse vozis ko covjek kolko oces...

Kemo_nrg:

--- Citat: gokiSP - 12 Lipanj, 2009, 12:04:57 ---nije to samo tako puknut toliki klip a pogotovo ne na serijalu...a gledaj to ovako sad cilindar moras dat na brusenje i kupit novi klip i to ce te ispast odprilike kod uzmes polovni kit...zasto recimo ne uzmes polovni trophy i vozis jedno vrijeme takav i onda kad skupis para kupis novi kli, pohonas cilindar i opetse vozis ko covjek kolko oces...

--- Kraj citata ---

a fala ti na odgovoru ja sam inace mislio da uzmes cilindar 49 cc i naguras u njega klip 47  :notworthy:

sutra ode u karlovac u ami trade da uzmem klip, a cilindar ide na brusenje kad dobijem klip, brusenje 25 km =100 kuna i klip nebi trebo biti vise od 70 km = 250 kn a nevjerujem da za te pare mogu uzeti polovan trophy

a neznam koji klip da uzmem, zanima me do kolko se moze brusiti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju