Tehnički kutak > Tuning skutera

zaribo :S

(1/4) > >>

Kemo_nrg:
Ev danas mi scooter zaribo, nije imao ulja a nisam znao da mi neradi lampica za ulje  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: , sutra cu skinuti klip i cilindar ide na brusenje (jer nemam para za novi), na kolko  da izbrusim??? 43?

aeroxtuning:

--- Citat: Kemo_nrg - 11 Lipanj, 2009, 23:21:34 ---Ev danas mi scooter zaribo, nije imao ulja a nisam znao da mi neradi lampica za ulje  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: , sutra cu skinuti klip i cilindar ide na brusenje (jer nemam para za novi), na kolko  da izbrusim??? 43?

--- Kraj citata ---
ma koje 43?  :toothy12: jesi li vec busio na tom cilindru?

Kemo_nrg:

--- Citat: aeroxtuning - 11 Lipanj, 2009, 23:23:27 ---ma koje 43?  :toothy12: jesi li vec busio na tom cilindru?

--- Kraj citata ---

ma nisam, ovaj sto majstor jedan kaze brusi na 43, nemam ja pojma na kolko se moze brusiti, tako da nemoj se meni smijati ako sam napisao kakv biser  :icon_biggrin:

aeroxtuning:
haha :) ma ok.pa kontam da bi bilo ok pobrusiti na 40.4,ispravite me ako grijesim....ako risevi nisu duboki.najbolje ce ti reci neko ko je radio na piaggio masini

Pupo:
Jbt, kako nis skužio da ti neradi lampa od ulje, jel ti se neupali svaki put kad daš kontakt? A i znaš kad je otprilike interval za nadosut ulje, ako se nepotroši, znaš da nešto nije u redu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju