Općenito > Generalno o skuterima

Koje gume za novog Runnera 50

<< < (6/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: hellboy_90 - 21 Veljača, 2008, 13:32:07 ---evo, da ne otvaram novu temu, pitaću ovde...

šta ste na kraju rekli? koja guma je najbolja za novog runnera? prednja i zadnja? menjam ih za koji dan pa mi trebaju brzi i precizni odgovori...

--- Kraj citata ---

Pirelli EVO nisu lose, a ima ih u tvojoj dimenziji (14 i 13 cola)

hellboy_90:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2008, 14:26:21 ---
--- Citat: hellboy_90 - 21 Veljača, 2008, 13:32:07 ---evo, da ne otvaram novu temu, pitaću ovde...

šta ste na kraju rekli? koja guma je najbolja za novog runnera? prednja i zadnja? menjam ih za koji dan pa mi trebaju brzi i precizni odgovori...

--- Kraj citata ---

Pirelli EVO nisu lose, a ima ih u tvojoj dimenziji (14 i 13 cola)

--- Kraj citata ---

sad sam gledao slike, i ukapiram da ja te gume sada imam ;)

ja nisam dobio taj pireli, nisam dobio sava diamond.. drug koji je malo kasnije kupio skuter dobio je savu, a ja imam pireli...

ok su se pokazale, ali su već na 7-8km počele da proklizavaju, sad imam ~9200km i ne smem ni da pomislim da ga spustim u krivini.. znači, moram full pažljivo da vozim...

i još jedna stvar... cena nije toliko bitna koliko je bitno da lepo leži u krivini i da je sigurna.. da nema proklizavanja itd...

3alfa3:
9000+km je puno za gume za skuter. Sve one nakon 4000+km postanu osjetno losije, a nerijetko je zadnja i potrosena na toj kilometrazi.
Ali racunaj da je sada i asfalt klizaviji nego po ljeti zbog nizih temperatura pa se ne mozes vozit kao po ljeti.

Crni91:
...evo da se i ja ukljucim...ja ti preporucam da ne uzimas pirelli evo zato jer ih ja imam i nevaljaju nista.
svaka okuka je moja, klize da to nije normalno...

dejvid:
Ja imam pirelli, iza EVO 22, naprijed EVO 21. Sad imam 3300 km na skuteru, zadnjih 150-200 km mi baš znatno više proklizavaju, tako da Pirelli nisu baš uzorne gume po mom iskustvu i po pričanju mnogih na velikim motorima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju