Općenito > Generalno o skuterima

Koje gume za novog Runnera 50

<< < (4/7) > >>

mrcina:
imam ti ja iskustva sa savom.
teče ispod savskog mosta.
jel tak, tak je .
pustimo šalu na stranu, nečak mi ima pežoa squab i za njega je kupio savu jer je jeftina , je sava je sava ona je mekana guma ali čak i premekana ideš preko slupanog fara poslije prometne bolje nemoj jer bu tio guma pustila zrak, zašto pa ta je guma premekana i reagira na svaki kamenčić, stakalce, je ona ok za reisere kad se trkaju na čistoj stazi volio bi ih vidjeti koje bi oni gume koristili za reising po gradskim ulicama stoposto ne savu več neku tvrđu kvalitetniju gumu. e sad treba odlučiti koju. kontinentalke čuo sam da su plastičnjače i da nisu sigurne na kiši što je u totalnoj suprotnosti od auto guma.idemo dalje nadopuniteovo poglavlje o gumama.

ryder on the storm:

--- Citat: mrcina - 20 Travanj, 2007, 20:20:07 ---imam ti ja iskustva sa savom.
teče ispod savskog mosta.
jel tak, tak je .
pustimo šalu na stranu, nečak mi ima pežoa squab i za njega je kupio savu jer je jeftina , je sava je sava ona je mekana guma ali čak i premekana ideš preko slupanog fara poslije prometne bolje nemoj jer bu tio guma pustila zrak, zašto pa ta je guma premekana i reagira na svaki kamenčić, stakalce, je ona ok za reisere kad se trkaju na čistoj stazi volio bi ih vidjeti koje bi oni gume koristili za reising po gradskim ulicama stoposto ne savu več neku tvrđu kvalitetniju gumu. e sad treba odlučiti koju. kontinentalke čuo sam da su plastičnjače i da nisu sigurne na kiši što je u totalnoj suprotnosti od auto guma.idemo dalje nadopuniteovo poglavlje o gumama.

--- Kraj citata ---
imam sava mc28diamonds, i nisam primjetio da su meke, dapače.

Doomsday:
Pročitaj ovaj link, mislin da san ga već i prije stavija...
http://www.savatech.si/eng/mc-28.htm
To su u startu gume proračunate za maxi skutere, samom time to znači za teške skutere, a onda smjesa ne smi bit premekana, jer je prebrzo pojedu...
Zato san ti i naglašava da kupuješ gume sa oznakom L, jer tu bar postoji šansa da su gume i smjesa proračunate za malo slabije i lakše skutere, nažalost tvoje dimenzije guma su gotovo nikad na 50-tkama, a redovno su na maxi skuterima, pa su tako i proračunate...
Novi Runner 50 je među najtežim 50-tkama, ali ipak nije težak ko prosječni maxi skuter...
Možda tu leži problem s tvojim gumama...
 :dontknow:

ryder on the storm:

--- Citat: Doomsday - 21 Travanj, 2007, 21:23:34 ---Pročitaj ovaj link, mislin da san ga već i prije stavija...
http://www.savatech.si/eng/mc-28.htm
To su u startu gume proračunate za maxi skutere, samom time to znači za teške skutere, a onda smjesa ne smi bit premekana, jer je prebrzo pojedu...
Zato san ti i naglašava da kupuješ gume sa oznakom L, jer tu bar postoji šansa da su gume i smjesa proračunate za malo slabije i lakše skutere, nažalost tvoje dimenzije guma su gotovo nikad na 50-tkama, a redovno su na maxi skuterima, pa su tako i proračunate...
Novi Runner 50 je među najtežim 50-tkama, ali ipak nije težak ko prosječni maxi skuter...
Možda tu leži problem s tvojim gumama...
 :dontknow:

--- Kraj citata ---
bit će :dontknow:

StreetRunner:
ali runner je stvarno težak po meni i previše.Ja san ga da ovon jednon liku šta se duže vrimena bavi stunton i pokušava je on njega dignit i vozit na zadnjem nema šanse.Digne ga i onda ga nemože nastavit vozit ka i ja.D
Možda bi se on i prilagodio nakon dužeg vrimena ali možda nije tio riskirat da ga nebi razbija,šta ja znan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju