Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolji midrace kit (trajnost ,dobiveno)
smmania:
sta kazete na hebo manston replicu
http://www.sip-scootershop.com/Products/HR4000171N/Racing+cylinder+Manston.aspx
Dirk23:
--- Citat: doritos - 11 Lipanj, 2009, 13:01:10 ---best frend mi ima polini korsu na fantomu i jaaako dobro ide i ima kit na fantomu vec godinu dana i jos drzi s time da ga zna klati full gas po par km ::)
--- Kraj citata ---
ovo mi malo smisno zvuci, pa necu stavljat kit, da gledam, koliko ga kilometara u komadu vozim full gas, ako ne izdzi toliko, neka se onda gone svi poliniji i malosiji u 3 pizde corave. replicu imam drugu sezonu, i cesto radim 30ak km otvorene ceste, full gas, naravno, i traje, i ide, ko i prvi dan, uz dobro ulje, i zagrijavanje.
doritos:
--- Citat: Dirk23 - 11 Lipanj, 2009, 17:10:38 ---ovo mi malo smisno zvuci, pa necu stavljat kit, da gledam, koliko ga kilometara u komadu vozim full gas, ako ne izdzi toliko, neka se onda gone svi poliniji i malosiji u 3 pizde corave. replicu imam drugu sezonu, i cesto radim 30ak km otvorene ceste, full gas, naravno, i traje, i ide, ko i prvi dan, uz dobro ulje, i zagrijavanje.
--- Kraj citata ---
si zadovoljan sa mhr replicom,jel??
smmania:
ja nisam ljubitelj malossia neki pa gledam sta manje njegovih stvari tako da od njega termo grupu nebi uzeo
Crazy Kuree:
--- Citat: black-rox - 11 Lipanj, 2009, 16:17:17 ---Kakva je tu bila smjesa kada su se istopili klipovi?
--- Kraj citata ---
imam baš slike, jednom je bila idealna drugi put je bila malo bogatija skoro pa crno... semering iskako i kabal bombine me zezo od silikona koji se na kraju zapalio i isto sj#bo klip a nism zno prije da on zeza, svjećice od platinuma su popravljale stvar kod loše struje i samo prikrivale kvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju