Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolji midrace kit (trajnost ,dobiveno)
doritos:
--- Citat: DaBo - 11 Lipanj, 2009, 13:16:43 ---Tvoja lova tvoj izbor. sretno! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 11 Lipanj, 2009, 13:12:31 ---ne znam bas.....moze ako su ostecenja sitna
--- Kraj citata ---
Opet kažem sve se da popraviti ništa nije nemoguće :icon_thumright:
Pupo:
Ako ima nešto na čemu se nešpara to je onda ulje! :icon_thumright: Uvijek treba točiti odgovarajuće ulje. A ne kupiš kit za par iljada kuna i onda ti je žao dat 50kn više za ulje i onda kad zacvika kriv je majstor i sl. Ako nemogu dati 100kn za ulje svakih 800km što će mi skuter, pogotovo naturpijani!
black-rox:
--- Citat: Area51 - 11 Lipanj, 2009, 13:29:36 ---Ako ima nešto na čemu se nešpara to je onda ulje! :icon_thumright: Uvijek treba točiti odgovarajuće ulje. A ne kupiš kit za par iljada kuna i onda ti je žao dat 50kn više za ulje i onda kad zacvika kriv je majstor i sl. Ako nemogu dati 100kn za ulje svakih 800km što će mi skuter, pogotovo naturpijani!
--- Kraj citata ---
Upravo to na ulju se ne štedi :icon_thumright:
doritos:
MENI osobno nije zao dati 200kn za ulje ako je to potrebno...ja sam stihl ulje koje kosta 55kuna u zg koristio na serijskoj termogrupi, na due+, malossi sportu, tpr itd i NIKADA mi nije nest zacvikalo zbok famoznog ulja...ako zdrav razum kaze sta je previse je previse...ko voli nek izvoli :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju