Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (18/44) > >>

ProDriverGT(TGB):
Brijem da je ovaj zx star ko isusova papuca..

iPro:
ma past se gianelli, kao sto sam rekao najmanji problem ce mi bit izravnat to, a naljepnica ce ic dolje. Ako necu znat postelat (a nadam se da nebude tako), onda cu ga zamijenit za zx. A ovako ce i bit ljufta ako jednog dana padne kakvi kit  :icon_biggrin:

marko1990:
U svakom slucaju na tebi je....  :headbang:

iPro:
ako ima koja dobra dusa koja je voljna posuditi 6,5gr role u svrhu stelanja u okolici vž-a bio bih jako zahvalan  :toothy9:

iPro:
Imam jedan problem. Isli smo se danas vozit i nakon cca 6km mi je skuter poceo zviždati kad dam cca vise pola gasa. Tj. kad dam pola pocne slabije, a kad dam ful gas onda jace zvižda. Prvo sam mislio da vibrira prigušivac jer sam iz njega izvadio vunu pošto je spuh u stanju šmirglanja, onda sam ga pritisnuo nogom i skuzio da i dalje neki kura*  vibrira. I tak ja zamisljen se vozim i blejim dolje u mašinu i pokušavam skužiti koji kura* to sere kad ono bacim pogled na temperaturu i cajger je tik do crvenog. Vozim ja slabijim intenzitetom i na ocevid temperatra pada malo iznad polovice. Dam ja opet ful gas i temperatura opet raste ko blesava tik do crvenoga. I niš, mislim si ja vozili smo se malo zahtjevniju rutu po bregima (Vž. Toplice), fino se ti ohladi pa bu opet ok. I tak si je malo skuter pocinul u prijateljevim goricama i mi krenemo i oko 2km tišina, kad ono opet pocne zviždat. Onda sa si mislio koji ti je k**ra* sad samo te u dol teram, pa nisi nist prevec optereceni. I tak kak sam jace/slabije doziral gas, tak je cajger temperature skakal malo iznad sredine pa skroz tik do crvenoga. I najcudnije je to kaj sam motor ohladil i za pol minute je opet skocilo do crvenoga. Koji to vrag fucka? Je riknul onaj termostat na cilindru pa kaze gluposti na cajgeru jer je nemoguce da tak brzo temperatura zraste do crvenog. Aj pomognite, spremam se na more sredinom 8. mj. pa da to bude u voznom stanju  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju