Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (8/44) > >>

n0n4m3:
ovi u splitu su ovlasteni za malossi .. i od njih imaju vecinu djelova za vecinu skutera .. mogu ti ja pogledat cjene i to .. pa poslat postom ako ne nades nikoga gore .. :icon_biggrin:

iPro:
Evo, kolega n0n4m3 posalao danas dijelove, trebali bi stic u utorak. Marko ako imas volje, sljedeci tjedan bi mogli to stavit gore  :icon_biggrin:

Nakon toga u planu je undertail. Ideja je u glavi, vidjet cemo kakva ce bit realizacija   :frajer:

speed:

--- Citat: iPro - 19 Lipanj, 2009, 20:05:31 ---Evo, kolega n0n4m3 posalao danas dijelove, trebali bi stic u utorak. Marko ako imas volje, sljedeci tjedan bi mogli to stavit gore  :icon_biggrin:

Nakon toga u planu je undertail. Ideja je u glavi, vidjet cemo kakva ce bit realizacija   :frajer:

--- Kraj citata ---
odmah da ti napomenem,jako velike probleme pravit ce ti rezervoar ulja

iPro:
ma to sam vec skuzio. Mislim napravit kostur od milimeternog lima i onda ga obuci sa poliesterom. Sad mi se neda pisat o tome, vidjet cete kad krene u izradu  :toothy12:

speed:

--- Citat: iPro - 19 Lipanj, 2009, 20:15:26 ---ma to sam vec skuzio. Mislim napravit kostur od milimeternog lima i onda ga obuci sa poliesterom. Sad mi se neda pisat o tome, vidjet cete kad krene u izradu  :toothy12:

--- Kraj citata ---
hehe,znam ja kak je to jebeno za izraditi,al treba koji savjet javi se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju