Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (37/44) > >>

iPro:
speedcontrol i trophy su doma...

decko mi dao krivu informaciju i sad je ispalo da je bolcna gore  :dontknow: (Laki, sori na gnjavazi)

Sad je caka u tome da bolcna nejde nikud iz mjesta tj zacvikana je (tocnije rukom ju nemogu pomaknut). Veli mi lik da nije falila bolcna nego osigurac(šplenta podomace), da je krivo reko, dobro mislio. Kolko vidim s jedne strane je nutra, drugu ne mogu vidjet kad je bolcna nutra. Mozda to treba biti tako, prosvijetlite me. Evo slike klipa:

Znaci pitanje je, dali bolcna mora ici tako tesko ili nesto je zacvikano?

SpeedControl je ko novi...

Zeljac:
pa ne mora ici bas lagano ali onako mora se drzat to mali cekicak i nabijes a na kraju uzmes tockalo i ljepo to stavis do one kajle i stavis drugu i bok

iPro:
e caka je da te kajle (granicnika) nema, to pase pretpostavljam od originalnog klipa, jel? Iste su debljine...

dino_sk:

--- Citat: Zeljac - 02 Studeni, 2009, 16:41:41 ---pa ne mora ici bas lagano ali onako mora se drzat to mali cekicak i nabijes a na kraju uzmes tockalo i ljepo to stavis do one kajle i stavis drugu i bok

--- Kraj citata ---
to se zove osigurac , i da mora bit fixno da nije fixno neznam kak bi to radilo onda  :toothy11:

iPro:
znaci ovo mora ici tesko, to smo ustanovili, daj sad nek neko veli dali ide od originala osigurac :) (vjerujem da ide)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju