Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2 SS
Lazo:
e to ti neznam... pitaj kizu i te iskusnije
iPro:
Eto,
undertail je gotov :)
Znaci, iz ovog:
je preraslo u ovo:
nakon cega je sljedilo spricanje filerom i na kraju lak crnom bojom:
evo kako to izgleda na skuteru:
Moram priznat da nisam 100% zadovoljan, al bolje je od serijskog. Tablica ce doci iza dekla, tj. ljevo od kocione celjusti. To cu jos danas sredit. Zmigavce cu integrirat u svijetlo, al moram prije kupit novu plastiku od stopa :)
Kroz zimu ce se cijeli skuter bojat u crnu mat/lak kombinaciju i tek onda ce to licit na nesto. Onda cu vjerojatno i izrezbarit undertail i stavit mrezicu, samo neznam koji oblik ;)
pitaNS:
pa ok je ispalo, ne izgleda loše...Jeste da se vidi da nije perfektno ali s obzirom da je home made, super!
ps: jel si ikada oprao zadnji točak tj felnu? :icon_biggrin:
iPro:
rubove se nisam ni trudio ljepse zavrsno obradit jer bi bilo doslovno gubljenje vremena posto su ionako utopljeni u gornjoj masci :frajer:
skuter cu valda oprat sad kroz vikend, al mi je to opet upitno posto idem u jedne gorice kroz neku sumu i makadamski put sad kroz vikend na rođendan :toothy9:
iPro:
ovako,
skupilo opet nesto love i danas bi trebao pasti TP Trophy i Polini SpeedControl. Caka je u tome da lik koji mi prodaje Trophy nema bolcne, a veli da ide od original klipa. Zanima me dali je ova informacija tocna pa da se poslje ne j**** sa trazenjm iste. Isto tako veli da jedna karika ima malo korozije po sebi (Vjerojatno jer je kit stajao jedno vrijeme pa se navukla), ali veli speed da nebi smijela biti ostecena i da namakanje u nafti bi trebalo to skinuti. Aj pls odgovorite ovo za tu bolcnu da to mogu u miru kupit :icon_thumright:
EDIT: bio bih jako zahvalan ako bi to neko mogao ovu informaciju cim prije potvrdit, jer mi je hitno :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju