Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (26/44) > >>

radomir.g:
Bas to :)

iPro:
Znaci sad imam sve osim federa  :confused5:

Ah nista, idem sad nesto kemijat sa podrepom. Nabavio sam si lim, sad cu ga narezat na trakice i iz njega napravit kostur. Na kraju se povlaci preko toga poliester, pobrusim, pokitam i izrezbarit cu SS :)

/ /    / /
     / /    / /
    / /    / /
       / /    / /
      / /    / /
     / /    / /

iPro:
evo, radilo se na undertailu jucer malo i konstrukcija je 99% zavrsena. Treba ju jos malo uštelati  :icon_biggrin: . Za automat žmigavci sam napravio novi nosač jer da je ostao stari maska bi isla prenisko.

Pikčrs:

sad jos oblacenje u poliester, rezbarenje. kitanje i špricanje.

I jedno pitanje u vezi ubrzanja. Jel moguce da cak remen klize? Jer kad ocu npr zastartat cujem da mašina skace u obrtaje, a skut stoji na mjestu. I kad sam prije mjenjao kole sam vido da s druge strane ventilatora kud remen klize, ima crnoga (vjerojatno od remena). Sta bi trebao jaci centralni ili kaj?

iPro:
omg, 100 citanja od zadnjeg posta i ama bas nikakav komentar. Kaj pisem i dajem slike na japanskom  :toothy9:

Dajte prijedloge, sta je dobro, sta bi izmjenili, sta nevalja. Vidite da i imam tehnickih problema  :dontknow:

Pucajte, svakakvi komentari/kritike su dobrodosli  :)

Drnda:
skini rezervar ulja, premjesti bobiu, malo sa flexom sredi ramu pri kraju i napravi ravan rep sa tankim led stopom kao ja....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju