Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH & EP Skuteri 2009, 3. utrka - NOVI MAROF, 27. i 28. lipnja 2009.

<< < (8/10) > >>

divljakusa:

--- Citat: zich - 30 Lipanj, 2009, 22:21:26 ---nemas problema, i drugi put, al cemo se potruditi biti malo vise korisni i malo manje zajebavat, ima ok decki koje ne treba zajebavat,
 ali ima i umisljenih tatinih sinova kojima treba malo usi natrljati

bitno samo da je zezancija i da je opusteno

--- Kraj citata ---
neznam na koje to umiŠljene tatine sinowe misliŠ....ali da ti pojasnim.....ti deČki swi woze utrke od swoje 15, 16 godine, neki i ranije.....bez sponzora nema Šanse da cijelu sezonu odwoziš kolko tolko dobro.....i narawno da su ti tata i mama sponzori.....ako su u mogućnosti.....brat i ja smo wozili skutere sa 14 godina, financirali nas jesu roditelji....ali smo skutere sami slagali....mi nismo skuter kupili sa 20 godina i sad solimo pamet drugima i kurČimo kak smo to sami zaradili.....owim putem se i zahwaljujem mami i tati na njihowoj dobroj wolji, podrŠci i narawno financijama.....ak smo zbog toga mamini sinowi.....nek smo....ja se toga ne sramim....

zich:

--- Citat: divljakusa - 26 Srpanj, 2009, 22:20:51 ---neznam na koje to umiŠljene tatine sinowe misliŠ....ali da ti pojasnim.....ti deČki swi woze utrke od swoje 15, 16 godine, neki i ranije.....bez sponzora nema Šanse da cijelu sezonu odwoziš kolko tolko dobro.....i narawno da su ti tata i mama sponzori.....ako su u mogućnosti.....brat i ja smo wozili skutere sa 14 godina, financirali nas jesu roditelji....ali smo skutere sami slagali....mi nismo skuter kupili sa 20 godina i sad solimo pamet drugima i kurČimo kak smo to sami zaradili.....owim putem se i zahwaljujem mami i tati na njihowoj dobroj wolji, podrŠci i narawno financijama.....ak smo zbog toga mamini sinowi.....nek smo....ja se toga ne sramim....

--- Kraj citata ---

kaj te pere PMS nakon 28 dana

divljakusa:

--- Citat: zich - 26 Srpanj, 2009, 22:25:09 ---kaj te pere PMS nakon 28 dana

--- Kraj citata ---
da me pere PMS to bi bilo malo ŽeŠĆe....al sam to tek sad uspijela widjet....

2TDottore:
a zake se vas dvoje svadjate oko gluposti......  :icon_scratch:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 26 Srpanj, 2009, 23:21:49 ---a zake se vas dvoje svadjate oko gluposti......  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a kai to tebe briga....:(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju