Tehnički kutak > Tuning skutera

imam jedan problem na nrg mc2 hitnoo

<< < (6/7) > >>

massi:
ok hvala puno jos jednom na svim informacijama probati cu to napraviti pa se javim pozz decki  :headbang: :icon_thumright:

DvdAerox:

--- Citat: massi - 10 Lipanj, 2009, 22:34:30 ---evo decki imam jedan problem
imam nrg mc2 sa MHR 80cc kitom , auspuh leo vince 70, variator polini 9 rula(rulini su zeleni kao sto sam ih dobio sa variatorom) i na kvacilu su male sustice zute a velika centralna bijela, a karbos 21
problem je u tome sta on gubi od 40 do nekih 80 a ide po skveri 120kmh

--- Kraj citata ---

na tvoju zalost malossi 80 sa 2 fase ne postoji  :icon_biggrin:

massi:
ne vise ali imam papire u kojima pise da je kit 80 sa dvije fase
barem sam dobio te papire kad sam kupio motor

xtr3m3:

--- Citat: DvdAerox - 11 Lipanj, 2009, 09:20:15 ---na tvoju zalost malossi 80 sa 2 fase ne postoji  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
to su ti standardne fore u rovinju, svaki ima 80 kubika :icon_biggrin: i doslovce nabacanih djelova gore koji slažu 2 servisera skutera debila ili lokalni decki koji su mehaničari ali neznaju cemu služe određeni djelovi  :notworthy:
primjerice polini kit od 80 :o a gore zx je normalno lol...

ontopic
gore vjerovatno imaš mhr REPLICU a ne MHR...pročitaj malo bolje na cilindru ::) ocito ti nije dobro poštelan prijenos na motoru ako imas rupu od 40-70

David:
Stavi jači centralni feder npr.ljubičasti za piaggio i valjčiće 4,7 ili 5 g, a na kvačilo žute ili crne oprugice, i biti će o.k., kod tebe se dešava pad okretaja zbog premekanog centralnog federa !!! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju