Tehnički kutak > Tuning skutera

f15-krajnja brzina

<< < (3/6) > >>

R@kija:

--- Citat: cameosb - 10 Lipanj, 2009, 13:48:12 ---mjerili smo jucer,i meni je remen 14

e sad kakve rolice da stavim kad kupim remen

--- Kraj citata ---

kupi topov variomat i sa njim dobijes remen...imat ces i bolje ubrzanje i kranju

cameosb:
kolko je to para i gdje se moze uzeti

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 10 Lipanj, 2009, 14:02:52 ---kupi topov variomat i sa njim dobijes remen...imat ces i bolje ubrzanje i kranju

--- Kraj citata ---

Fala rakija, nikad se toga nebi sjetio  :icon_scratch:

--- Citat: dhorvat - 10 Lipanj, 2009, 09:01:54 ---Kupi TOP variomat ako već nemaš multivar ili nešto slično i dobit ćeš uz njega TOP remen i garantiram da će ti nabirati preko 100 naravno ako imaš snage  :icon_thumright:

A vjerojatno imaš.  :icon_tongue:

Jer potrošen remen daje manju krajnju, to zapamti  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:toothy3: :laughing9: :laughing9:

dhorvat:

--- Citat: doritos - 10 Lipanj, 2009, 10:48:50 ---a meni je receno da istroseni remen se vise penje i da je krajnja veca :icon_scratch: u auto bilu mislav reko...

--- Kraj citata ---

Mislav ima već tolko svojih izjava da bi mogli knjigu automehaničarskog humora pisat.  :laughing9: :laughing9:

Ima pravo kad to kaže, ali ti si ga vjerojatno krivo skužio. Remen dok je nov je mrvicu preširok i zato se nemože popest do vrha variomata niti ući do kraja u polutke pa tek kad se prvih par postotaka potroši onda sjedne kako spada...

A sve kasnije kada je za milimetar ili više uži od propisane vrijednosti, gubiš sve. Od krajnje do ubrzanja  :icon_thumright:

X-Spirit:

--- Citat: cameosb - 10 Lipanj, 2009, 14:05:12 ---kolko je to para i gdje se moze uzeti

--- Kraj citata ---

ne znam da li auto-bil drzi jos, uglavnom kod njih sam prije uzeo, 500kn je bilo, ili piccilo racing...

i da napomenem da je taj topov variomat isti drek kao i serijski, pa stoga mislim da je pametnije uzet multivar ak se vec hoce cackat po variomatu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju