Tehnički kutak > Tuning skutera

stelanje sf2

<< < (4/6) > >>

Lazo:
eo ovak...... stavio sam serijski centralni, crvene federe na sredinu i izolirao gljivu do pola i skut je išo onak dobro krajnja dok sam uspravan 90 a kad se sagnem došo je i do 100 km/h ali onak jedva.... e sad stavio yasuni r bolje ubrzanje ali krajnja manja kak sad njega uštelat.... rolice su 6 grama sad neznam jel trebaju lakše, teže i treba li opet kemijat po kvačilu?

Drnda:
a sto ti je sa stage 6 spuhom, jesi ga prodao? oces prodavati koji od ta 2 spuha?
pa povuci crtu flomasterom po variu i vidi do kud ti se penje, ako je skut noviji od 2003-4 god. promijeni instalaciju i stavi onu sa starim tipom cdia jer tu nema srece ako je zablokirana struja...

Lazo:
yasuni r je trebao ić mom prijatelju ali izgleda da će stage6 njemu ili da ti ja dam svog stage6 za onog tvog narda.... struja je novija a morao bi skupit para pa nabavit staru

Drnda:
pokusati cu ti ja nabaviti straju struju, mislim da cu je ubrzo imati, a daj mi sliku tog stage 6 spuha, jeli pro ili pro replica

Lazo:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Lipanj, 2009, 22:06:25 ---pokusati cu ti ja nabaviti straju struju, mislim da cu je ubrzo imati, a daj mi sliku tog stage 6 spuha, jeli pro ili pro replica

--- Kraj citata ---

pro replica...... slika sutra...... daj i ti meni sliku svog

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju