Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.
sr-dream_vk:
a jbt deky nismo valjda sad uplasili flomu...al dobro nema veze nemoj vise pricat gluparije da nas navodis na grijeh da mi istjeramo zvijeri na pistu i da pijemo original colu sa trafike a da nas gledas kako pijemo...al dobro ipak si ti jos :binkybaby:...pa neznas kako to ide u kvartu s najjebenijim skutovima u gradu.... :toothy10:
flomo:
a jbg vi vk uvjek ste bili najbrzi...a uvjek su vas zupanjci derali...
sr-dream_vk:
ahahaha....ej momcino sad ti kazem bez zajebancije nemoj da vam se moramo smijat..ismijavat pljuvat i rugat vam se...opce je poznato da vozite ono skutere znaci sastavi se bilo kako samo da upali i vozi i deri..kolji mi iz kvarta smo jebena gospoda za vas...i kao drugo kod vas ima najvise 10 skuetra trenutno...tako zavezi ta lajava usta...djetasce malo....kazem ti dodjite vi svi u kvart pa cemo vidit cija baba drzi bombu u ceger...iliti skuter u garazi...samo dodji meni pare ne predstavljaju nista....reci bilo koju cifru..i ja sam za i ai deky bi volio zaradid zive love pa ce se i on htjet utrkivat...a i kiza i drale... :toothy12:
Lazo:
s čime tešija... s apriliom???
sr-dream_vk:
ma prijatelju ne s onom bijelom...ona je samo za izlozbe...imam jos jednog sr-a minarelii-a naturpijanog do jaja..radili ga ja i kiza.....a i imam sp-a pa cemo vidit...ko je glavni u selu...hehe...ti si blizu i ti si dobar covjek pa mozes doc kod mene u garazu da vidis arsenal.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju