Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprillia Rally
vpucko:
jel mi moze tko odg. na ovo zadnje pitanje???
Punisher:
Kad stavljaš lakše rolice ide ti tvrđa centralna opruga, a ako nemaš problema s kretanjem s mjesta mislim da ne bi trebao mijenjati oprugice kvačila... Sad koje opruge nisam siguran pa neću ništa govoriti neka se malo stručniji jave...
Spin:
Da ne otvaram novi topic....
Vec sam spomenuo da se malo igram s prijateljevim skuterom,gledamo sta sve treba slozit.
medu ostalim,motor je stalno na okretajima,ali bas stalno.Sa mnom koji sam 90 kg se bez problema vozi na ravnom bez da se doda gas.....
Karburator pogledat,ili nesto trece?
Punisher:
--- Citat: Spin - 14 Svibanj, 2007, 21:58:43 ---Da ne otvaram novi topic....
Vec sam spomenuo da se malo igram s prijateljevim skuterom,gledamo sta sve treba slozit.
medu ostalim,motor je stalno na okretajima,ali bas stalno.Sa mnom koji sam 90 kg se bez problema vozi na ravnom bez da se doda gas.....
--- Kraj citata ---
Karburator pogledaj obavezno da nije blokirao na full gasu... eto mi se prijatelju ista stvar desila na Typhoon-u srečom prošao je samo s ogrebotinama i podosta razbijenih plastika na skuteru... nemoj se s tim zahebavati :(
Mr J:
--- Citat: Spin - 14 Svibanj, 2007, 21:58:43 ---Da ne otvaram novi topic....
--- Kraj citata ---
Smanjiti ler gas... veliki vijak na karburatoru, u sredini karburatora sa strane...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju