Općenito > Propisi

Vozačka i ograničenje???

<< < (2/6) > >>

Punisher:

--- Citat: enigma - 18 Travanj, 2007, 14:16:49 ---
--- Citat: Tino22 - 18 Travanj, 2007, 14:01:13 ---Kužim.Ja imam dioptriju od -14 al vidim normalno kao i da ju nemam.
Čuo sam da za ograničenje od dvije godine...

--- Kraj citata ---

šta ne odeš na lasersku operaciju?...mislim da možeš skinut dioptriju, a ukoliko platiš dopunsko zdravstveno (80 kn mjesečno) bit će ti besplatno...raspitaj se malo u zagrebu...

nisam znao da imaju ograničenja zbog dioptrije, znam samo par ljudi koji nose naočale (doduše s manjom dioptrijom) i njima piše ko što sam gore reko...

pozdrav :hello:

--- Kraj citata ---
Kad si već spomenuo lasersku operaciju (a ima veze s temom), kako to sad besplatna operacija za dopunskim zdravstvenim ??
Recimo jel bi ja sad mogao napraviti dopunsko zdravstveno osiguranje i poći u ZG da mi laserski srede vid (besplatno) pošto sam iz Zadra??
Koliko inače dođe takva operacija??

StreetRunner:

--- Citat: Tino22 - 18 Travanj, 2007, 14:01:13 ---Kužim.Ja imam dioptriju od -14 al vidim normalno kao i da ju nemam.
Čuo sam da za ograničenje od dvije godine...

--- Kraj citata ---
hebate -14.Ja iman strabizam i nisan cvike nosio od 5 godine i sad san ih opet počea nosit i rekli su mi da iman na jedno oko dioptriju +1 a na drugo da neman ništa.

enigma:

--- Citat: Punisher - 26 Travanj, 2007, 10:47:19 ---
--- Kraj citata ---
Kad si već spomenuo lasersku operaciju (a ima veze s temom), kako to sad besplatna operacija za dopunskim zdravstvenim ??
Recimo jel bi ja sad mogao napraviti dopunsko zdravstveno osiguranje i poći u ZG da mi laserski srede vid (besplatno) pošto sam iz Zadra??
Koliko inače dođe takva operacija??
[/quote]

znam čovjeka koji je laserski morao operirati vid, kao i prethodno skinuti mrenu, platio dopunsko mjesec dana i sve besplatno..

neznam koliko dođe operacija, ali mislim da možeš otić u zagreb, al ti treba uputnica čini mi se, najbolje da odeš kod svog liječnika opće prakse pa će ti dat uputnicu za očni, a i pitaj ga za to...ako nezna onda će ovi na očnom sigurno znat...

pozdrav

Punisher:
TXH Enigma  :icon_thumright:
Morat ću otići i provjeriti jer nemam živaca za nositi cvike a i leće bi se poprilično sušile pri vožnji - bilo u autu ili na motoru.

angelina:
Ja nosim naočale i kad sam prvi put radila vozačku dali su mi ograničenje na 5 godina, a kad je isteklo tih pet u novu vozačku su mi samo napisali napomenu "uz naočale" ali bez ograničenja. Ali oba puta sam bila u iste doktorice, i učinilo mi se da je to čisto stvar njene dobre volje šta će mi napisat-dioptrija mi je ionako ista od rođenja. Ali sad se i vozačke izdaju na kraći period nego prije. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju