Tehnički kutak > Tuning skutera
kuplung vxr-sp-skipper????
..::IVKULJA::..:
pase i kvacilo i polutke(mislim na ovo matica unutra / van) razlika je u getribi
zipst:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Lipanj, 2009, 13:10:57 ---pase i kvacilo i polutke(mislim na ovo matica unutra / van) razlika je u getribi
--- Kraj citata ---
koja bi po logici tribala vjerovatno bit duza za sp-a :icon_scratch:, a jesi 100% siguran da pase bez obzira na maticu?
J.U.R.C.A:
Tebi pase od fxra polutke ili od sra ali isto samo onih koji imaju unutar dekla maticu...posto ti imas unutar dekla maticu.
polutke od fxra i od sra koji imaju unutar dekla maticu imaju veliki lezaj unutar fiksne polutke.
ne kuzim sta te muci?
sto zelis napraviti ili sto ti se desilo.napisi pa cemo ti pomoc
zipst:
ma slazen neku masinu od skippera,iman samo dekla, pa se informiran sta pase da se ne bi zaheba,jer jedan momak mi nudi jeftino torqe za vxr a. u planu mi je pribacit ga na vodeno, radilicu(znam da cu morat tokarit dekla),kit i zupcanike prijenosa sa fxr-a i vjerovatno multivar.e,i ako stavin multivar od fxra, da li da stavin njegovu remenicu ili skipperovu i ima li uopce razlike između te dvi :icon_scratch:
J.U.R.C.A:
--- Citat: zipst - 09 Lipanj, 2009, 14:03:00 ---ma slazen neku masinu od skippera,iman samo dekla, pa se informiran sta pase da se ne bi zaheba,jer jedan momak mi nudi jeftino torqe za vxr a. u planu mi je pribacit ga na vodeno, radilicu(znam da cu morat tokarit dekla),kit i zupcanike prijenosa sa fxr-a i vjerovatno multivar.e,i ako stavin multivar od fxra, da li da stavin njegovu remenicu ili skipperovu i ima li uopce razlike između te dvi :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
multivar je jedan jedinstven za se piaggio big bore 2 t agregate.
ne kupuj torque od vxra jer ti ne pase
da se kemijati i to njemci rade na trkama komplet prijenos od 4 t leader agregata(vxr) i dobijaju lagani overrange ali to je preskupo nepotrebno i nadasve glupo napraviti kao skuter ne koristis za ekstrene svrhe(utrke ubrzanja,trke skutera) . Ovo se radi pod pretpostavkom da na radilici imas oko 30 ak konja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju