Tehnički kutak > Tuning skutera

POLINI FUNKY

<< < (6/9) > >>

igor.sb:

--- Citat: dino gp1 - 23 Rujan, 2008, 18:37:31 ---
--- Citat: Drnda-1 - 22 Rujan, 2008, 23:45:58 ---Koliko bi se uspilo izvuci ks\kmh sa multivarom,nardom i 19 karbom,red spongeom na sf2?

--- Kraj citata ---

Dodaj due+ i računaj oko 13-14ks!

--- Kraj citata ---

da a stavit ga moze jedino na k.... a ne na sf

Crazy Kuree:

--- Citat: dino gp1 - 23 Rujan, 2008, 18:37:31 ---
--- Citat: Drnda-1 - 22 Rujan, 2008, 23:45:58 ---Koliko bi se uspilo izvuci ks\kmh sa multivarom,nardom i 19 karbom,red spongeom na sf2?

--- Kraj citata ---

Dodaj due+ i računaj oko 13-14ks!

--- Kraj citata ---
za pežo mislim da nema due+ a nardo nema za pežo niti shot a i da 19 bude 19 treba prirubnicu mjenjat, i da bi se izvuklo 14ks iz tog svega da ima i da radi treba preradit blok i kit i opet neće ić ko minarelli ili piagio

nesho_SR:
imao  sam lasera, svaka pohvala za spuh!! samo je preprebucan.. zbog toga sam ga i prodao, sad stize stage6 pro po ovom grafu je dosta dobra, samo se bojim da mi neode brzo kit, ali nema veze gus je to...  :toothy9:

Drnda:
Spuh je hacov, mislio na replicu,zajeb

Crazy Kuree:

--- Citat: nesho_SR - 23 Rujan, 2008, 19:44:24 ---imao  sam lasera, svaka pohvala za spuh!! samo je preprebucan.. zbog toga sam ga i prodao, sad stize stage6 pro po ovom grafu je dosta dobra, samo se bojim da mi neode brzo kit, ali nema veze gus je to...  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ma nema šanse da ti ode brzo ak ti smjesa ispravna a dugo bi mogo gus s tim auspuhom ne vrti se to tako puno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju