Tehnički kutak > Tuning skutera
POLINI FUNKY
Shiltac:
za base i serijalu na minareliju je laser x pro najbolji
Crazy Kuree:
--- Citat: Shiltac - 22 Rujan, 2008, 21:40:35 ---za base i serijalu na minareliju je laser x pro najbolji
--- Kraj citata ---
po meni je za base najbolji yasuni R mada sa shotom ili nardom bolje ide a laser je od Ra slabiji za 1 ks i više
dino gp1:
--- Citat: Shiltac - 22 Rujan, 2008, 21:40:35 ---za base i serijalu na minareliju je laser x pro najbolji
--- Kraj citata ---
Da, na svim mjerenjima koje sam gledao laser izvlači najviše ali mu je navodno zvuk neki bzvz. a danas puno ljudi zanemaruje performanse radi zvuka :sad1:!
dino gp1:
--- Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2008, 21:43:23 ---
--- Kraj citata ---
po meni je za base najbolji yasuni R mada sa shotom ili nardom bolje ide a laser je od Ra slabiji za 1 ks i više
--- Kraj citata ---
Istina, yasuni r je otvoreniji od svih gore nabrojanih auspuha i izvlači najviše iz base kita a ja ga na serijalu nebi stavljao!
cvele60:
--- Citat: dino gp1 - 22 Rujan, 2008, 21:44:31 ---
--- Kraj citata ---
Da, na svim mjerenjima koje sam gledao laser izvlači najviše ali mu je navodno zvuk neki bzvz. a danas puno ljudi zanemaruje performanse radi zvuka :sad1:!
--- Kraj citata ---
A evo jos jedan graf al neznam na kom kitu je radjen-+ za laser[u odnosu na cenu]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju