Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji auspuh ima najbolji zvuk?

<< < (2/10) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: doritos - 08 Lipanj, 2009, 00:59:09 ---roost?? jojjjj  :cice:  ako imas 300eu za roost sam daj...mhr replica se dost cuje kolko sam skuzio...ma uzmi zx-tt makni vunu iz njega pa bus vidio koji race sound ima :biker2:

--- Kraj citata ---
imaš takav setup a neznaš da roost ne ide ispod midrace setupa, bar neprerađenom.... kad bi imo za setup koji podnosi taj auspuh imo bi i 300 eur za njega

Shiltac:

--- Citat: Crazy Kuree - 08 Lipanj, 2009, 01:02:12 ---Isto kao da si pito koji je pjevač najbolji pa onda ga slušo, a ima mnogo vrsta glazbe i glazbeni ukusa... isto tak i za auspuh nezna niko kakvi tebe zvukovi oduševe a i nemaš baš izbor auspuha za serijalu da se lijepo i jako čuju, moj izbor bi bio skoro svaki auspuh koji se vrti preko 13000 obrtaja što je za serijalu neprihvatljivo

--- Kraj citata ---

kako si ti načitan!!

zvuk treba da bude što dublji!

gokiSP:

--- Citat: Shiltac - 08 Lipanj, 2009, 01:05:24 ---kako si ti načitan!!

--- Kraj citata ---

dubok zvuk mozes dobit sa gljivom ali sa spuhom na cvaji neces dobit dublji zvuk nego reskiji zvuk...

Crazy Kuree:

--- Citat: Shiltac - 08 Lipanj, 2009, 01:05:24 ---kako si ti načitan!!

--- Kraj citata ---
trebo si odma napisat da ćeš što dublji zvuk... kao što goki reče stavi gljivu

VideRR:
Gljiva... ili uzmi cekić i probi bilo kog pa ce onda imat pravi zvuk ili ga skini skroz... :toothy9: :toothy10: :laughing7:  8)  :headbang:  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju