Tehnički kutak > Styling skutera

stop svijetlo, pitanje...

(1/3) > >>

zoki_NRG:
evo ovako, posto si sredujem nrg, i ne zelim si nikakve zmigavce zaljepiti na skuter, jer cu preradit zadnji kraj, zanima me dali je netko imao kakva iskustva s ovim stop svjetlom???
Narucio bi preko scooter attacka ali me zanima dali je netko imao problema sa spajanjem, i s zmigavcima koji su kao ledice u stop svjetlu...
ako ima bilo kakve informacije bio bih zahvalan pa da si narucim... pozz

robert:
mislim da će ti trebat relej žmigavaca novi, jer serijski ne rade sa led žmigavcima.

zoki_NRG:

--- Citat: robert - 06 Lipanj, 2009, 20:59:31 ---mislim da će ti trebat relej žmigavaca novi, jer serijski ne rade sa led žmigavcima.

--- Kraj citata ---
kako to mislis, imao sam spojene obicne led zmigavce vec pa su radili, pa ne kuzim sto mi zelis rec, mozes li malo pojasniti...
hvala

robert:
meni led žmigavci nisu radili sa normalnim relejem. smo svjetlili ili ko ludi treperili.

zoki_NRG:

--- Citat: robert - 06 Lipanj, 2009, 21:13:13 ---meni led žmigavci nisu radili sa normalnim relejem. smo svjetlili ili ko ludi treperili.

--- Kraj citata ---
koliko si platio relej, si sredio bez problema?
mene zanima kako se to spoji jer imam iza samo đek koji spojim na drugi utor i stop radi a ovako ce mozda bit da trebam posebno sve spojit, ili trebam nesto preradit oko zica, zna li netko?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju