Tehnički kutak > Tuning skutera

Metalni piskutavi zvuk-Pomoć

(1/2) > >>

al bandi:
Ovih dana san cili sritan jer mi skut ide dosta bolje, neman pojma kako al sad vata skoro 70 bez problema i zadnja dva dana al pogotovo danas pri davanju gasa i kod kretanja i u vožnji do nekih 50 km/h se čuje jako piskutavi zvuk metalni,zvuči dosta neugodno ,jel ima iko ideje šta bi moglo bit? hvala  :notworthy:

gokiSP:
kod kretanja moze bit da je kvacilo, skines zvoni i malo ga s unutarnje strane posmirglas a ovo u voznji do 50 nemoze bit to...mozda ti se raspo katalizator u spuhu ako je seriski pa to zvoni, mozda klizaci zvone, mozda lezajevi radilice, svasta mozda moze bit... :dontknow:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: al bandi - 06 Lipanj, 2009, 19:12:44 ---Ovih dana san cili sritan jer mi skut ide dosta bolje, neman pojma kako al sad vata skoro 70 bez problema i zadnja dva dana al pogotovo danas pri davanju gasa i kod kretanja i u vožnji do nekih 50 km/h se čuje jako piskutavi zvuk metalni,zvuči dosta neugodno ,jel ima iko ideje šta bi moglo bit? hvala  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Ista stvar ko i kod mene,al vise se ne obazirem na to uopce,kaze giz da se to cuju plastike od vibracija

al bandi:

--- Citat: gokiSP - 06 Lipanj, 2009, 19:25:59 ---kod kretanja moze bit da je kvacilo, skines zvoni i malo ga s unutarnje strane posmirglas a ovo u voznji do 50 nemoze bit to...mozda ti se raspo katalizator u spuhu ako je seriski pa to zvoni, mozda klizaci zvone, mozda lezajevi radilice, svasta mozda moze bit... :dontknow:

--- Kraj citata ---

ček ako se raspa katalizator jel to onda može bit razlog da bolje vuče?? i ako je tako al nebi tribalo to cilo vrime zvonit ili ?

al bandi:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 06 Lipanj, 2009, 19:39:42 ---Ista stvar ko i kod mene,al vise se ne obazirem na to uopce,kaze giz da se to cuju plastike od vibracija

--- Kraj citata ---

ma je..čuju se ptice na grani...to su gluposti,nemoraš imat fakultet za skužit da nisu plastike u pitanju,zvuk dolazi iz područja auspuha al čini mi se kad se skuter zagrije da se manje čuje taj zvuk  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju